Ana Jurčić

Rođena:14.07.1929. ()

Preminula:07.11.2021. (Melbourne Victoria, Australija)

Dob: 92

U Gospodu je zaspala Ana Jurčić, u rano jutro, u nedjelju 7. studenog 2021. godine. Kao vjernica Westall crkve sestra Jurčić niz je godina uživala u subotnjim druženjima.

Ana je živjela sa svojom obitelji u Melbourneu. Posebna radost bila je kad je iz SAD-a znao pristići u posjetu njezin mlađi sin Tomislav. Ana je bila usko povezana i s obitelji svoje pokojne kćerke Vesne, njezinim suprugom Ivicom Mučićem i unucima.

Anin dugi životni put obilježila je crkva Zagreb 1 na Prilazu gdje je sa suprugom Grgurom bila članica od 1951., a također i crkva Zagreb 2 u Rakovčevoj ulici gdje su članovi od njezina osnivanja 1962.

Uvijek zanimljiva i spremna na kraći razgovor, sestra Jurčić je do gotovo posljednjeg dana bila svjesna i komunicirala sa svojom obitelji.

Crkva St Albans i Westall izražavaju iskrenu kršćansku sućut obiteljima Jurčić i Mučić s pozdravom i nadom u uskrsnuće!

Ožalošćeni su sinovi Davor i Tomislav, snaha Gina i Kanae, zet Ivica te unuci Ivan, Maja, Chantelle, Timothy, Leonardo i Sophia.


FOTO: Privatni album

Nema upisa

Kako bi svojim korisnicima pružili što bolje korisničko iskustvo ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Više o kolačićima saznajte ovdje