Lucy Bjelopera

Rođena:24.07.1970. ()

Preminula:27.04.2023. (Cleveland, Ohio, Sjedinjene Američke Države)

Dob: 52

06.05.2023.

10:00am

Hrvatska crkva svetog Pavla

Preminula je Lucy Bjelopera, zaposlenica klinike Cleveland, Ohio, 27. travnja 2023. u 52. godini života.

Iza nje su ostali roditelji Spasoje "Sam" i Manda Bjelopera; njezin brat, Ivan (Kelly); njezina sestra blizanka Ana; njezina najmlađa sestra Manda J. Bjelopera; zajedno sa svojim nećakinjama, Rachel i Emily Reeves, te Rebeccom i Samanthom Bjelopera.

Lucy je rođena 24. srpnja 1970. Bila je odana kći, teta i prijateljica. Često biste je zatekli kako provodi vrijeme sa svojom obitelji i prijateljima do kojih joj je bilo jako stalo.

Lucy je bila brižna njegovateljica svog oca i majke. Bila je strastveni putnik i često je odlazila na putovanja s voljenima. Također je bila poznavatelj hrane, često je pripremala hranu za prijatelje i obitelj ili je sa svojim nećakinjama isprobavala okuse.

Bila je sposobna rješavati probleme i često je preuzimala teške i neželjene projekte. Bilo da se radi o ruci za pomoć, ramenu za plakanje ili uhu za slušanje, Lucy je uvijek nudila sebe najbolje što je mogla, kako bi pomogla drugima. Lucy će jako nedostajati njezinoj obitelji i prijateljima.

Misa zadušnica je u subotu, 06. svibnja u 10:00 sati u Hrvatskoj crkvi svetog Pavla (1369 East 40th Street, Cleveland).

Umjesto cvijeća, Lucy bi željela da izrazite svoju ljubav onima koje cijenite. Donacije se mogu dati na ručku u Lucynu čast: školi St. Leo the Great (Cleveland), Greater Cleveland Food Bank i/ili Hospiciju Western Reserve.

Pokoj vječni daruj joj Gospodine i svijetlost vječna neka joj svijetli. Počivala u miru Božjem. Amen.

Ožalošćenima iskrena sućut.


FOTO: Private

Nema upisa

Kako bi svojim korisnicima pružili što bolje korisničko iskustvo ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Više o kolačićima saznajte ovdje