Mirko Lončar

Rođen:09.09.1954. (Široki Brijeg, Bosna i Hercegovina)

Preminuo:11.02.2021. (Chicago, Illinois, Sjedinjene Američke Države)

Dob: 66

16.02.2021.

10:00am

Hrvatska župa Srca Isusova Chicago

16.02.2021.

12:00pm

Chicago

Holy Cross, Chicago

Mirko Lončar, star 66 godina. Preminuo 11. veljače 2021.

Iza njega ostaju: Voljena supruga Ankica (rođ. Radman) s kojom je bio 43 godine u braku. Kćer Vesna (Tony) Marušić. Unuke Iva i Ana Marušić koje su ga uvijek od milja zvale “dida”, brat Božo (Milka) Lončar, sestra Ankica (Marko) Šušak. Mirko je bio i dragi zet od Zlate (Nikola) Bošnjak i Dragice (Zvonko) Smukavich, te voljeni ujak mnogih nećakinja i nećaka.

Mirko je bio aktivni župljanin Hrvatske katoličke župe Presvetog Srca Isusova i član Hrvatskog lovačkog kluba “SRNA”. Volio je putovati s obitelji u svoju dragocjenu domovinu Hercegovinu i Hrvatsku. Međutim, njegovo je najveće zadovoljstvo bilo biti uz svoju suprugu dok su provodili vrijeme s unukama. Ovaj dragi i dobri čovjek jako će nedostajati svojoj obitelj, prijateljima i svima koji su ga poznavali.

Pogreb će biti u utorak, 16. veljače 2021. u Hrvatskoj katoličkoj župi Presvetog Srca Isusova (2864 E. 96th Street Chicago, IL.) Vrijeme susreta s obitelji i sućuti bit će od 10:00 sati do početka Sv. mise kršćanskog pokopa u 12:00 sati. (Podne).

Mirko će biti pokopan na groblju Svetog Križa. Zbog pandemije slijedit će se državne i lokalne smjernice.

Umjesto cvijeća, Mirkova obitelj moli da se njemu u spomen daruje Hrvatskom fondu za pomoć stradalima u potresu u domovini Hrvatskoj na slijedećoj web stranici: https://charity.gofundme.com/o/en/campaign/croatia-earthquake-relief-funds

Dobrota mu ne može stati u riječi. Kao da je bio magnet za sve koji žele činiti dobro. Dobrota uvijek dolazi iznutra. Takva mu je duša bila. Dobra! U Hrvatskoj zajednici grada Chicaga ostaje velika praznina, u njegovoj obitelji ogromna bol, ali njegovoj duši pripada vječni mir.

Nema upisa

Kako bi svojim korisnicima pružili što bolje korisničko iskustvo ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Više o kolačićima saznajte ovdje