Večislav Drlja

Rođen:22.03.1955. (Kakanj, Bosna i Hercegovina)

Preminuo:30.08.2023. (Mentor, Ohio, Sjedinjene Američke Države)

Dob: 68

16.09.2023.

9:00am

Hrvatska katolička crkva sv. Pavla

City of Mentor

U srijedu 30. kolovoza 2023. godine iznenada je preminuo Večislav "Venco" Drlja, 68 godina, iz Mentora, Ohio.

Rođen je 22. ožujka 1955. godine u Kaknju, BiH, od oca pok. Šime Drlje i majke Mare (Stojčić) Drlja.

Venco je bio odan obiteljski čovjek čiji je život bio dokaz njegove nepokolebljive ljubavi i predanosti svojim voljenima. Posjedovao je velikodušan duh i uvijek je bio spreman pružiti vodstvo, podršku i ruku pomoći onima u potrebi. Njegova ljubavna priča s voljenom suprugom Jelenkom (Ljoljo) trajala je nevjerojatnih 45 godina, ispunjenih nebrojenim trenucima radosti, iskušenja i nepokolebljivog druženja. Jedno drugome bili su stup snage i sreće.

Kao otac, Venco je bio izuzetan, ostavio je trajno naslijeđe ljubavi, snage i ohrabrenja kroz svoju djecu: Blaženku (Jason) Connell, Kristinu (Dario) Jelić, Milicu (Marijan) Šunjić i Kristijana (Lacy) Drlja. Bio je stalni izvor podrške i ljubavi u njihovim životima. Osim svoje djece, Venco je blagoslovljen s pet prekrasnih unučadi: Judith, Kris, Lucas, Lilly i Mikael. Cijenio je svaki trenutak proveden s njima, stvarajući dragocjena sjećanja koja će se zauvijek čuvati. Njegovim unucima jako će nedostajati njihov voljeni Dedo.

Venco će jako nedostajati njegovom bratu Ivici (Slavica) Drlja, ali i ostalim članovima obitelji, prijateljima i susjedima.

Venco će ostati zapamćen ne samo po svojoj odanosti obitelji, već i po pozitivnom utjecaju koji je imao na živote svih koji su ga imali sreće poznavati. Iza sebe ostavlja nasljeđe ljubavi, suosjećanja i nesebičnosti koje će njegovati generacije koje dolaze.


FOTO: Private

Nema upisa

Kako bi svojim korisnicima pružili što bolje korisničko iskustvo ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Više o kolačićima saznajte ovdje