Žarko Kordić

Rođen:21.03.1933. (Vinica, Bosna i Hercegovina)

Preminuo:11.02.2021. (Chicago, Illinois, Sjedinjene Američke Države)

Dob: 87

15.02.2021.

11:00am

Crkva Bl. A. Stepinca, Chicago

Vinica, Hercegovina

U četvrtak, na blagdan Gospe Lurdske, 11. veljače 2021. dok se bližila ponoć u 22:35 i skoro počimao novi dan ovu zemlju je napustio dobar čovjek, Žarko Kordić, u 88. godini života.

Rodjen je na Vionici 21. ožujka 1933. kao jedan od sedmero djece. Ostala je samo sestra Slavka Soldo koaj živi u rodnoj Vionici. Tijelo će mu biti izloženo u župi Bl. Alojzija Stepinca u Chicagu, u ponedjeljak, 15. veljače 2021. u 11:00 sati, a sat kasnije slavit će se sprovodna sveta misa u 12:00 sati za pokoj njegove duše.

Poslije ispraćaja u Chicagu njegovo tijelo će biti preveženo u rodnu Hercegovinu, gdje će biti sahranjeno na starom groblju na Vionici.

Žarko i supruga Darinka (rođ. Soldo) imali su troje djece. Sin Stanko i supruga Ankica (Sarajevo) s petero djece (Andreo, Mia, Matea, Dorea, Nora), sin Željko i supruga Jelka (Zagreb) s dvoje djece djece (Daria i Monika), te kćer Željka i suprug Hrvoje Girardi (Chicago) s četvero djece (Domenik, Benedikt, Luciana i Paulina).

Pokojni Žarko ima i petero parunuka (Eva, Noel i Lukas, Nadia i Sven).

Ovaj blagi čovjek širio je blagost i dobrotu oko sebe. On je svojom blagošću umanjivao grubost ovoga svijeta. Njegova pobožnost bila je odraz njegove istinske vjere. Vjera u uskrsnuće bila mu je snaga, a molitva izraz te vjere.
Neka mu život bude inspiracija svim generacijama, a duši neka Gospodin svojom blagošću daruje milost i mir.

Počivao u miru Božjem.

Nema upisa

Kako bi svojim korisnicima pružili što bolje korisničko iskustvo ova stranica koristi kolačiće (engl. cookies). Više o kolačićima saznajte ovdje